Enjoy those Crazy Years!
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Horor price...

Go down 
AuthorMessage
@nj@_94
Admin
@nj@_94

Female
Messages : 858
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Horor price...   Tue Nov 25, 2008 1:06 pm

Uklete kuce...
Duhovi...
Vestice...
Natprirodne pojave...
Strsne price...


Da li verujete u to?
Ako znate neku 'strsnu' pricu...Napisite...

_________________


What Do I Look Like? The Wizard Of Oz? You Need A Brain? You Need A Heart? Go Ahead. Take Mine. Take Everything I Have
Back to top Go down
View user profile http://crazyyears.forumsc.net
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Wed Nov 26, 2008 12:20 pm

Ovo mi se stvarno desilo
Meni se desila jedna stasno strasna prica:


Bio sam mali i trckarao sam po trgu, otac me je popeo na spomenik jer sam imao samo 3.5 godine. Odjednom sam se sapleo i pao sa spomenika
Odjednom sam poceo da se uzdizem i vidim sebe dole!!! Vidim kako mi otac prilazi prodrma me. Odjednom se vracam u svoje telo.
Otac mi je kasnije rekao da sam bio u blagoj nesvesti
Ja mislim da se moja dusa na kratko odvojila od tela!
Osecaj je uzasan.

Nisam sanjao!!
Question
Back to top Go down
View user profile
Wanja

Wanja

Female
Messages : 572
Age : 24
Location : Hag
Registration date : 2008-10-18

PostSubject: Re: Horor price...   Wed Nov 26, 2008 11:22 pm

What?????????????????????????????????????????????? zbunjen ngnb


Last edited by Wanja on Wed Nov 26, 2008 11:23 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Zaborawila ,u owoj situaciji 2 neizbezna smajlija)
Back to top Go down
View user profile
Kushke

Kushke

Male
Messages : 97
Age : 25
Registration date : 2008-12-02

PostSubject: Re: Horor price...   Thu Dec 04, 2008 5:50 pm

PA JA SAM ONDA ZOMBI, ZNATE ZA MOJ INCIDENT SA ROLETNOM
[b]
Back to top Go down
View user profile
Wanja

Wanja

Female
Messages : 572
Age : 24
Location : Hag
Registration date : 2008-10-18

PostSubject: Re: Horor price...   Fri Dec 05, 2008 7:38 pm

ne.pricaj
Back to top Go down
View user profile
lily of the west

lily of the west

Female
Messages : 815
Age : 24
Location : Pakistanska pijaca
Registration date : 2008-08-06

PostSubject: Re: Horor price...   Fri Dec 05, 2008 8:27 pm

Ja mislim da znam smajl

_________________
Happiness, more or less, it's just a change in me, something in my liberty. Oh, my, my happiness coming and going. I watch you look at me, watch my fever growing. I know just where I am...
Back to top Go down
View user profile
@nj@_94
Admin
@nj@_94

Female
Messages : 858
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Re: Horor price...   Fri Dec 19, 2008 11:44 pm

Ewo jedne :


Bila je no u Likoj Rjeini. U blizini nije bilo ni ive due. Obitelj Marii se selila u jednu staru, naputenu kuu gdje je ivio starac Petrovi dok mu nije izvaena kraljenica i glava sprena u mikrovalnoj penici. To je bilo najgore ubojstvo koje je ovjeanstvo ikad vidjelo. Taj straan zloin je poinio njegov sin Tihomir.

To ubojstvo je stvarno potreslo zajednicu. Stari Petrovi je stvarno volio svog sina. Branio je svog sina kada je inio mala vandalska djela protiv drugih lanova zajednice. Tihomir je imao stalno problema, a njegov otac mu je uvijek pomagao. To ubojstvo je bilo tako neoekivano. Njegov otac mu je bio jedini prijatelj.

Vratimo se sada obitelji Marii koja se uselila u njihovu kuu. To je bila jedna obina obitelj. Ante i Ana su imali dvoje djece, petnaestogodinju Mariju i desetogodinjeg Marka. Djeca su upalila televizor kojeg je otac tek donio iz kombija. Nije bilo nita pametno na programu pa su stavili na vijesti.

U vijestima su uli sljedee: Veeranja glavna vijest je da je Tihomir Petrovi pobjegao iz psihijatrijske bolnice. Da vas podsjetimo, Tihomir Petrovi je ubio svoga oca tako da je izvadio njegovu kraljenicu, odsjekao mu glavu i sprio je u mikrovalnoj penici. Policija strahuje da bi se mogao vratiti u svoj rodni grad, Liku Rjeinu. To je posebno upozorenje svim ljudima s tog podruja da budu na posebnom oprezu. Nemojte otvarati vrata strancima. Policija ulae sve mogue napore da uhite najokrutnijega ubojicu. On moe biti naoruan i opasan.

O emu su to govorili?, pitao je otac.

Ma nita posebno. Samo jo jedan zatvorenik je pobjegao i policija eli da svi budu na oprezu. Odgovorila je Marija, koja nije eljela propustiti nijedan trenutak TV showa koji je slijedio na TV-u.

Ante je bio vie zabrinut zbog vijesti i elio je biti na oprezu, ali nije elio plaiti djecu.

Ana!, viknuo je Ante, doi u kuu.

ta? Jo imamo jedan cijeli kamion stvari za unijeti unutra., prigovarala je Ana.

Ne sada, duo. Samo ui unutra da mogu zakljuati i pomozi mi provjeriti da su svi prozori i vrata zakljuani., rekao je Ante.

ta se dogaa s tobom?, upitala ga je Ana zbunjena njegovim ponaanjem.

Ubojica je pobjegao iz zatvora. Policija misli da bi mogao doi ovdje u Liku Rjeinu., objasnio je Ante.

Tek kad su provjerili sve brave, uli su jedan glas. On dolazi kod vas, upozorio ih je glas. Vi........vi ete umrijeti.

Tko si ti? Tko je u kui? Tko e doi kod nas?, ispitivao je Ante dok je pretraivao sobe da nae uljeza.

Obitelj se drala zajedno na kauu i gledali su prozore i vrata, bojali su se da su im ivoti u opasnosti. Ali nisu mogli zvati policiju i rei im da ih je duh upozorio da e ih netko ubiti.

Tono kad je sat oznaio pono, uo se zvuk otvaranja glavnih ulaznih vrata. Obitelj se zagrlila zajedno kad je zvuk koraka postajao sve glasniji i glasniji, kako se pribliavao sobi u kojoj su sjedili njih etvero. Ante je uzeo bejzbolsku palicu. ekao je pred vratima da ue uljez u sobu.

Odjednom su se ugasila svjetla i Marija je vrisnula. Kada su se svjetla upalila, ubojica se pojavio pred njima. Gdje je Marija, ona je nestala, viknuo je Ante. Njezina majka je poelo odmah plakati.

Tko si ti, upitae ga Ante.

Zato, ja sam Tihomir., smijao se zlobno, vidjevi koliki je strah prouzroio kod obitelji Marii.

Gdje je naa ker? Dati emo ti sve to eli ako nam vrati nau ker., jecala je Ana.

Vi hoete vidjeti svoju ker ponovno?, smijao se Tihomir. Pa, pogledajte. Tihomir je pokazao na strop i Ana je vrisnula. Tamo je bila zavezano Marijino beivotno tijelo sa 13 vorova.

Svi mi moramo jednom otii, rekao je Tihomir i nestao.

Pokuao sam vas upozoriti, ali vi niste sluali, rekao je onaj stari glas. Bjeite dok jo moete, on e se vratiti. Ante se uspaniio i nije ga bilo briga to drugi misle i poeo je vikati: Marko, Ana idemo odavde!!

Ponovno su se ugasila svjetla i uo se krik njegove ene. Ana, viknuo je Ante. Kada su se svjetla upalila, Ane vie nije bilo. Tihomir ju je odvukao u umu gdje je bio stroj koji slui za rezanje grana i drva. Bez oklijevanja, Tihomir je stavio Anu u stroj i upalio ga. Dijelovi kostiju i krv frcali su okolo mjesta gdje je Ana bila iva izrezana. On je stajao tamo i gledao taj prizor kao da gleda neku izvedbu komedije.

Sada je vrijeme da umru ostali u kui, kada nee otii iz moje kue., govorio je Tihomir dok se vraao u kuu. Ante je bio u kuhinji i traio je Anu. Nije mogao zvati pomo zbog toga to su se tek doselili u kuu, telefon jo nije bio prikljuena, a najblii susjedi kilometrima daleko. On je samo elio da se prekine ta nona mora.

Ti si sljedei, rekao je Tihomir kad je uhvatio Antu za vrat. Ante je uspio uzeti no da pokua obraniti sebe i sina. Potrao je gore u sobu, a Tihomir za njim. U sobi ga je uspio uhvatiti i oteo mu no. S tim noem mu je razrezao grkljan i nastavio mu potpuno odrezati glavu. Podigao je njegovo tijelo na ramena i vrtio se po sobi da poprica cijelu sobu krvlju. Odnio je njegovo tijelo do stepenica i bacio ga dolje.

Tata, vikao je sin. Sada je bio potpuno sam s ubojicom.

Tihomir se poeo glasno smijati i gledao u Marka i rekao: Dobro doao u moju nonu moru....

Ne vie, rekao je onaj glas.

Tko je to rekao?, pitao je Tihomir, po prvi puta uplaeno. Ti zvui kao moj..........moj tata. Vidio sam dosta. Ti vie nee nikoga povrijediti, naruito ne ovoga djeaka. Moda sam unitio tebe, ali neu ovoga djeaka.

Doi i bori se kao muko. Jednom sam te ubio, mogu ubiti i tvoju duu. Tihomir je gledao uplaeno i odjednom osjetio da je poletio i zabio se u zid. Na zidu se zabio u jednu vjealicu koja ga probola kroz tijelo. Tako na zidu je samo rekao: Tata, pomozi mi.

Ne ovaj put sine, ne ovaj put.

The End

_________________


What Do I Look Like? The Wizard Of Oz? You Need A Brain? You Need A Heart? Go Ahead. Take Mine. Take Everything I Have
Back to top Go down
View user profile http://crazyyears.forumsc.net
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Sat Dec 20, 2008 2:33 pm

strava

Evo jedne koju sam ja cuo: U Beogradu cula devojka da ima vradzbina koja pokazuje kako ce izgledati vas muz. Otisla kod jedne stare bake i pitala je za tu vradzbinu. Rekla joj baka kao se vraca ta vradzina ali joj nije rekla negativnu stranu!!!
Otisle devojka kuci srecna. Ponoc i ona pali 4 scece ,po 2 sa leve i desne strane ogledala. Uzela cesalj i pocela laganim pokretima da ispravlja kosu. izgovarala je vradzbinu usput cesljajuci se. Nakon nekoliko sekundi u ogledalu pocinje da se stvara jarko zuta boja i silueta Tela u odelu sa sesirom okrenuta ledjima. Zapanjena devojka je nastavila da se ceslja polagano usporavajuci izgovaranje vradzbine . Silueta je pocela da joj se okrece! Nastavila je sa izgovaranjem ali prestala da se ceslja od zapanjenosi i iscekivanja lika, u tom trenutku svece se gase i u ogledalu se pjavljuje lik djavola i ruka izlece iz ogledala koja joj ostavlja trajne duboke oziljke na levoj strani lica i odnosi joj razum. Nikada je vise nisu videli van njene sobe u kojoj i dalje gleda otvorenih usta u ogledalo!!!!!

ili ovo je strasno


Muž i žena su bili presretni kada im se rodila prekrasna djevojčica. Djevojčica je narasla i slavila svoj 4. rođendan. Uz poticaje prisutnih nagnula se nad tortu da ugasi svjećice kada joj je plamen zahvatio plave kovrče kose. Djevojčica je počela vrištati od boli i plave oči su joj se ispunile suzama. Prije nego su prisutni odreagirali plamen joj je ostavio velike opekline po licu. Otac je pozvao hitnu dok je djevojčica ridala na majčinim rukama. Hitna je stigla i krupni doktor je unio djevjčicu u vozilo. Roditelji su željeli s kćeri otići u bolnicu ali je liječnik rekao da bi bilo bolje da ostanu kod kuće i da će im telefonom javiti kako je prošla operacija. Nakon gotovo 5 sati čekanja iz tišine se začuo telefon. Majka je pohitala i podigla slušalicu kada je čula najgoru stvar u svojem životu: "Vaša kćer je preminula". Na pogrebu djevojčice je vladala velika žalost. Kada su ožalošćeni roditelji stigli doma zazvonio je telefon. Majka je podigla slušalicu i sa druge strane je začula glas svoje kćeri: "Mama, moja svjećica se još nije ugasila". Majka je mislila da joj se pričinilo iako joj je iste noći u san došla njezina kćer i ponovila iste riječi: "Mama, moja svjećica se još nije ugasila". Majka je svaku noć sanjala isti san te je zatražila pomoć liječnika. Kada se vratila kući s naizgled uspješne terapije otišla je u sobu svoje kćeri, otvorila vrata i ostala je bez daha. Hladni žmarci su joj prolazili leđima dok joj je pogled bio usmjeren na lutkicu koja je stajala na krevetu njezine kćeri. Bio je to najdraži medvjedić njezine kćeri. Pitate se što je u tome neobično? E pa neobično je upravo to što je njezina kćer bila pokopana s tim medvjedićem koji je sada stajao na njezinom krevetu. Žena je zgrabila medvjedića ptrčala na groblje te zahtjevala da otvore lijes njezine kćeri. Kada su otvorili lijes imali su što vidjeti. Unakaženo lice djevojčice, potpuno izgreban lijes i utvrđeno je da su svi prsti djevojčice pojedeni..........

_________________
:
, ;
:
.;
,
!
Back to top Go down
View user profile
*tina*
Moderator
*tina*

Female
Messages : 1068
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-09-18

PostSubject: Re: Horor price...   Sat Dec 20, 2008 3:58 pm

Uzas....
notme

_________________
Osmeh je jedina kriva linija koja moze nesto da ispravi
Back to top Go down
View user profile
joker4lifeMessages : 850
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Horor price...   Sat Dec 20, 2008 3:59 pm

Stvarno strasno...
Back to top Go down
View user profile
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Sat Dec 20, 2008 8:34 pm

ala dobro nalazim

_________________
:
, ;
:
.;
,
!
Back to top Go down
View user profile
joker4lifeMessages : 850
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Horor price...   Sat Dec 20, 2008 9:28 pm

KIRA wrote:
ala dobro nalazim

Jezivo dobro. Wink
Back to top Go down
View user profile
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 1:23 pm

hvala

_________________
:
, ;
:
.;
,
!
Back to top Go down
View user profile
@nj@_94
Admin
@nj@_94

Female
Messages : 858
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 3:04 pm

Uh, grozno...

Owa poruka mi je stigla danas:

Pre nekoliko godina u Beogradu dadilja je ostala kuci da cuwa decu dok su roditelji otisli na proslawu nowe godine. U 23:14 u sobi je zatekla mracni obris. Kada je pozwala roditelje da ih pita sta je to, oni su joj rekli da brzo izwede decu napolje, ali deca su bila zaklana. Takodje je i dadilja pronadjena zaklana. Pre 3 godine owa poruka je stigla Srdjanu Petrowicu (17) iz Nowe Varosi. On je ignorisao owu poruku i pronadjen je zaklan. Milici Ignjatowic (19) iz Kikinde je takodje stigla owa poruka, a ona je poslala na 4 broja i ujutru se probudila bez jednog uwa. Jowanu Kraljewicu (48) iz Bosilegrada je takodje stigla a on je poslao na 9 brojewa i ujutru mu je umrla majka. A Kristini Matijewic (13) iz Bg je takodje stigla i poslala je na 15 brojewa i ujutru joj nista nije falilo. Ako posaljes :
0-bices zaklan-a
1-5-ostaces bez dela tela
6-10 umrece ti neko
11-15-mracni obris cete zaobici

Ja sam se prestrawila!!! affraid

_________________


What Do I Look Like? The Wizard Of Oz? You Need A Brain? You Need A Heart? Go Ahead. Take Mine. Take Everything I Have
Back to top Go down
View user profile http://crazyyears.forumsc.net
lily of the west

lily of the west

Female
Messages : 815
Age : 24
Location : Pakistanska pijaca
Registration date : 2008-08-06

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 4:31 pm

Bicu zaklana twisted
Koja glupost, morbidno je...

_________________
Happiness, more or less, it's just a change in me, something in my liberty. Oh, my, my happiness coming and going. I watch you look at me, watch my fever growing. I know just where I am...
Back to top Go down
View user profile
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 5:02 pm

vo jedne sci-fi- horor priče. Imena su namerno izmenjena, poštujući privatnost aktera istinitih dogadjaja. Na uglu moje ulice, davno, pre 20 i više godina je živeo neki lik, zvao se Tića. Imao je preko 30 god. masne crne polu duge frizure a-la Anthony Kiedis iz RHCP-a, često zarasle brade, nosio je stalno neku plavu Adidas trenerku, krpene patike i neku crnu jaknu. Živeo je u staroj kući od naboja sa mamom- nastavnicom fizike. Bila je simpatična, pričljiva žena. Još od kada sam prohodao, deca iz ulice su leti u kasne noćne sate, pred spavanje-za čvršći san, pričali ko je taj ludi Tića zapravo bio. Naime, pričalo se da su se jedared dve devojčice igrale ispred njegove kuće i da je on u napadu ludila, a navodno se lečio na Psihijatriji, izašao sa nožem i sasekao ih. kružile su tu još neke priče, kako je napadao ljude bez povoda i sakatio ih. Koliko je to bio plod dečije mašte ili realni dogadjaji, to ne znam, ali mi je posle tih priča bilo strah da prolazim pored njegove kuće. Zapravo, godinama nisam bez straha prolazio tuda.
Vreme je prolazio, ja sam se odselio iz mog šora.
Kasnije sam čuo priče kako se, ludi Tića, preselio kod neke škole, sa mamom naravno. Poslednja je bila da je otišao za Mokrin, valjda je tamo našao slične ljude koji bi ga shvatili, a i što ne bi kada prave spomenik jajetu i guskama...
Nedavno sam, slučajno, došao u privremeni, posed njegovog zdravstvenog dosijea sa Psihijatrije...
To je priča o postojanja vanzemaljskog živog etiteta napredne tehnologije i zaveri Titovog režima da prekrije istinu
Sledi drugi deo...

_________________
:
, ;
:
.;
,
!
Back to top Go down
View user profile
joker4lifeMessages : 850
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 5:06 pm

Ovo mi je vec pomalo smesno.Zavera Titovog rezima...Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
lily of the west

lily of the west

Female
Messages : 815
Age : 24
Location : Pakistanska pijaca
Registration date : 2008-08-06

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 9:58 pm

Anja, molim te kad kopiras price sredi slova. :)

_________________
Happiness, more or less, it's just a change in me, something in my liberty. Oh, my, my happiness coming and going. I watch you look at me, watch my fever growing. I know just where I am...
Back to top Go down
View user profile
@nj@_94
Admin
@nj@_94

Female
Messages : 858
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 10:00 pm

Ih, sredjuj ih ti! Mrzi me, cowece! A i ti si nasa pametnica, ukapiraces!

_________________


What Do I Look Like? The Wizard Of Oz? You Need A Brain? You Need A Heart? Go Ahead. Take Mine. Take Everything I Have
Back to top Go down
View user profile http://crazyyears.forumsc.net
lily of the west

lily of the west

Female
Messages : 815
Age : 24
Location : Pakistanska pijaca
Registration date : 2008-08-06

PostSubject: Re: Horor price...   Sun Dec 21, 2008 10:03 pm

Daj covece, kad vec stavljas stavljaj lepo.

_________________
Happiness, more or less, it's just a change in me, something in my liberty. Oh, my, my happiness coming and going. I watch you look at me, watch my fever growing. I know just where I am...
Back to top Go down
View user profile
*tina*
Moderator
*tina*

Female
Messages : 1068
Age : 24
Location : KW
Registration date : 2008-09-18

PostSubject: Re: Horor price...   Mon Dec 22, 2008 12:05 am

Jeste morbidno,ali ja sam izuzetno sujeverna pa sam slala...

_________________
Osmeh je jedina kriva linija koja moze nesto da ispravi
Back to top Go down
View user profile
KIRA
Moderator
KIRA

Male
Messages : 1314
Age : 24
Location : BOGU IZA KOSMO DISKA
Registration date : 2008-11-20

PostSubject: Re: Horor price...   Fri Jan 23, 2009 11:55 am

dnom prilikom sam vozio jednog decka u Novo Milosevo, tamo zivi.
Bila je ona gadna zimska noc, puna magle, tako guste da farovi automobila nisu isli dalje od 5m. Bilo je oko 23s. I on mi je ispricao jednu pricu.
Na krivini, na mostu preko kanala DTD u zimskom periodu, nocu, stopira jedna mlada,lepa devojka u iscepanoj vencanici.
Postoji legenda, da je ona skocila zbog svog verenika, koji ju je ostavio pred oltarom jedne zime pre 20-ak godina.
Kaze: "Ako je sretnes, a ona stopira sa palcem podignutim na gore, desice ti se nesto strasno"...

Nema nastavka, pripazite se tog mosta, zimi u maglovitim nocima...

_________________
:
, ;
:
.;
,
!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Horor price...   

Back to top Go down
 
Horor price...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Loode Godine 4um :: Paranormalno...-
Jump to: